Zahradní krby, které dokáží opékat, rožnit i udit

Zahradní krby, které dokáží opékat, rožnit i udit

Zapomeňte na zpracované výrobky, jakými jsou různé párky, špekáčky a klobásky a volte raději libové maso, ryby nebo mořské pochoutky. Pokud se chystáte na zahradní grilování a grilovat třeba hamburgery, udělejte si své vlastní – domácí, a to z čerstvě mletého masa. Určitě nekupujte balené mleté maso ani maso marinované

Není nad vlastní marinádu

Marinády si dělejte své vlastní a určitě každý kousek masa, který poputuje na zahradní gril, marinujte.

Věděli jste například, že v takovém steaku marinovaném v pivu, se dramaticky snižuje množství chemikálií, které se do něj dostaly průmyslovou výrobou masa (steroidy, antibiotika a podobně)?

Místo dezertu grilované ovoce

Jak už to tak bývá, po slaném přijde zákonitě chuť na sladké, tedy na nějaký ten dortík, dezertík. Zavrhněte však koláče a sušenky a vyměňte je za grilované ovoce. Možná vás to překvapí, ale i takové sladkosti ze ZAHRADNÍHO GRILU  nebo ZAHRADNÍHO KRBU jsou velmi chutné, nenáročné na přípravu a mnohem zdravější než moučník.

Comments are closed.

Přihlášení / Registrace
OK 365 – Internetový magazín
Rubriky
Archiv